Rreth Nesh

Ti meriton të jetosh larg frikës.

LKGV hapi Linjën e parë të Këshillimit për Gra dhe Vajza të dhunuara në Shqipëri më 1996.
Ne ofrojmë këshillim telefonik si dhe këshillim ballë për ballë për qindra gra çdo vit. Linja jonë ofron këshillim psikologjik dhe ligjor falas, me qellim fuqizimin dhe mbështetjen e grave që janë viktima të dhunës.

Bëhu
Vullnetar

Telefono
116 117

You Tube

Facebook

Informohu

Aktivitetet e Fundit

No products found
Shiko Videon

Telefono: 116117

Mund tja dilni edhe ju!

Eventet Tona

sqAL
X